Wetenschap

Er wordt veel onderzoek gedaan in de geneeskunde. Onderzoek en publicatie van de resultaten is een strategisch belangrijk onderdeel van de kwaliteitsverbetering en innovatie van de aangeboden behandelingen.

 Kennis en ervaring

DNA keten als basis van het leven. Op Moleculair en zelfs Atomair niveau weet de moderne farmaceutische industrie veel. Jammer dat het individu lijdend op de achtergrond blijft staan.....

De DNA keten als basis van het leven. Op moleculair en zelfs atomair niveau weet de farmaceutische industrie veel. Jammer dat het individu lijdend op de achtergrond blijft staan…..

De laatste jaren is door de groeiende bekendheid die acupunctuur & fysiotherapie genieten ook in dit vakgebied steeds meer onderzoek opgezet en worden er wetenschappelijke resultaten gepubliceerd. De farmaceutische bedrijven maken zich zorgen om de grote effectiviteit en de algemene acceptatie van de Traditioneel Chinese Geneeskunde (TCG) in de westerse maatschappij.  De TCG is hiermee namelijk een geduchte concurrent geworden voor de westerse medische industrie, met alle gevolgen van dien.

Shoupraktijk houdt zich bezig met klinisch wetenschappelijk (effect) onderzoek (lees meer →).

Recente berichten