Shou praktijk

Entree van de behandelruimtes.

Entree van de behandelruimtes. Blanke houten vloer, Shoji schermen  en prettige lichte kleurstellingen.

 

De praktijk is eenvoudig en functioneel ingericht. Er is uitsluitend gebruik gemaakt van natuurlijke materialen volgens het Japanse concept. Blank metaal, onbehandeld redcedar, linnen, rijstpapier, en gematteerd glas.

Rust, eenvoud, simpliciteit en efficiëntie staan op de voorgrond bij zowel de behandeling als de inrichting om het bezoek aan Shou praktijk zo prettig mogelijk te maken.

Het uitzicht vanuit de wachtkamer op de Nieuwe Haven.

Het uitzicht vanuit de wachtkamer op de Edamse Nieuwe Haven.

 

 

 

 

 

 

De wachtruimte, gelegen aan de unieke Edamse Nieuwe Haven, biedt een prettig uitzicht waar regelmatig boten voorbij varen en aanleggen .

Behandel ruimte

Behandel ruimte

 

 

 

 

 

Behandelruimte met comfortable lage behandelbanken.

Behandelruimte met comfortabele lage behandelbank.

Shoji deuren tussen behandelruimtes en onderzoeksruimte.

Shoji deuren tussen behandelruimtes en onderzoeksruimte.

De behandelruimtes bieden volledige privacy waar de behandeling in volledige rust ondergaan kan worden.

 

 

 

 

 

 

Comfortabele lage behandelbanken.

 

 

 

 

 

 

 

De onderzoeksruimte is gescheiden van de behandelruimtes middels Japanse Shoji deuren.

 

Red cedar en linnen verlichtingselement.

Redcedar en linnen verlichtingselement.